GUANO is nog steeds "live and kicking"!
  Voor iedereen die zich heeft afgevraagd wat er toch met GUANO gebeurd is, hebben we goed nieuws. We bestaan nog steeds en werken hard aan nieuw materiaal.
In 2000 verving Annelies onze voormalig bassiste Karin en brachten we de mini-CD Plain Logic uit. De enigzins rustige periode die volgde werd voornamelijk veroorzaakt door het feit er hard gewerkt is aan het nageslacht. Maar we zijn er nu weer helemaal klaar voor om de nederlandse podia te betreden.

Onze muziek is niet in een hokje onder te brengen en is niet eenvoudig te beschijven.
Is het rock? Is het punk? Is het symphonisch? Is het punk floyd? Is het....? Om je een idee te geven van onze favorite bands en live optredens volgt hieronder onze persoonlijke lijstjes:
Annelies "Heb veel live gezien. Ben vaak naar het Roskilde-festival en andere festivals geweest - een optreden dat mij altijd bij zal blijven is dat van Pere Ubu. Of Ministry. of The Cramps. Of Bowie. Verder ben ik fan van de Smashing Pumpkins. Maar ook Henry Rollins, zowel muzikaal als de 'spoken word' staat hoog op mijn lijst."

Milo
"Live optredens van Motorpsycho - denk maar aan Lowlands. Andere bands? Smashing Pumpkins, Red Hot Chili Peppers, Senser, Prodigy,...
Maar ook Björk en de Police.Ik ben drummer en drum al jaren bij Guano, maar zal nooit mijn tijd als gitarist bij Tufi Pazo's vergeten."

Rob There's something familiar about him. The way he is holding his guitar. It is not upside down.
"Ik streef ernaar mijn gitaarsolo's te laten klinken als die van Lindsey Buckingham's in 'So Afraid' of een beetje als de gitaarsolo in 'Can't you hear me knocking' (Sticky Fingers - The Rolling Stones). En om het compleet te maken - het intro van Lou Reed's Sweet Jane op het album Rock and Roll Animal drives me crazy."

Wilma "Van vroeger tijden - Siouxsie and the Banshees is goed vertegenwoordigd in mijn verzameling. Ik heb goede herinneringen aan live optredens van dEUS, Dead Moon, Claw Boys Claw en de Beasts of Bourbon. Ik heb niet echt een favoriet, alles kan goed zijn, van Heather Nova, Supergroove (Lowlands!), The Rolling Stones, Nick Cave tot the Prodigy."
 
Nee, we zijn niet de Apes! Guano bestaat al sinds 1988!. En na al die jaren, na diverse wisselingen van bandleden, na diverse demo-tapes en 2 cd's, spelen we nog steeds met veel energie en plezier.
We speelden op het Super-SuperTrio, op het 'Bouwkunde-feest' in 1998 en 2004, speelden in a.o. Splotz, K17, 't Paard, de Aanstichter,
de Twijfelaar, Nederland 3, en uiteraard in de bekende Delfste plekken zoals de Eland, de Koornbeurs and Speakers.

bekijk hier het stageplan van Guano
 

GUANO © 2008. info@guano.nl